Tisztelt Olvasóink és Nézőink!

Az ecigiteszt.com Weboldal és hozzá tartozó YouTube csatorna előre láthatóan Július 28-ig szünetel. Ez azt jelenti, hogy eddig az időpontig nem lesznek új bemutatók, tesztek és nem fogunk jelentkezni semmivel. Többen kérdeztétek, hogy mi ennek az oka, hiszen az elmúlt két hétben sem volt tartalom, holott eddig heti rendszerességgel jelentkeztünk új bemutatókkal, ismertetőkkel. Ezért készül ez az írás és videó, hogy tisztázzuk a dolgokat. A videó minőségéért elnézést kérek, még nincs behangolva a mikrofon és eléggé torzít.

Két fő oka van, amiért szünetet tartunk. Az egyik a Weboldallal kapcsolatos, a másik a YouTube csatornával. Mindkét ok a Ti visszajelzéseitekből származik. A Weboldallal kapcsolatban többen jeleztétek, hogy némely bemutató esetében a linkek nem a megfelelő helyre irányítanak a tekintetben, hogy külföldi linkek vannak megadva, illetve, hogy mobileszközökön való megtekintés esetében az oldal szétcsúszik, kényelmetlen a böngészése. Éppen ezért mindezt próbájuk javítani ebben az időben.

A YouTube csatornát érintő változás is jelentős. Ismételten eszközváltás lesz a felvételeknél. Mikor a YouTube csatorna elindult, egy Canon PowerShot SX420 IS típusú fényképezőgéppel készültek a felvételek, ahol gond volt a levilágítással és a felbontással. Hamar le lett váltva egy Huawei P20-as készülékre, ahol a két tónusú LED-es világítás, a 2X-es optikai nagyítás és az immáron Full HD képminőség mind hozzájárult a felvételek javulásához, de gond volt a hang minőségével. Áprilistól ismét váltás következett, egy Huawei P30 Pro készülékre, ahol szintén jobb lett a képminőség, illetve a sztereó hangzás is megoldódott. Azonban az optikai nagyítás itt már 5X-ös lett, ami a tankok gőzbemutatásánál nagyon sokat segített, de le kellett mondani a termékek részleteiről, mert ott már túl sok volt ez a nagyítás. A jövőben egy Kodak Pixpro AZ-901-es kamerával lesznek rögzítve a felvételek, azonban a levilágítás kérdése ismét előjött, illetve ki kell tapasztalni az új kamera legjobb tulajdonságait.

Mindezeket próbáljuk orvosolni Július 28-ig. Ekkor fogunk jelentkezni legközelebb bemutatóval, illetve megnyitjuk a Weboldal Mobil változatát is. Addig is viszont, szeretnénk a Ti segítségeteket kérni, hogy iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra és osszátok meg ismerőseitekkel, barátaitokkal mind a Weboldalt, mind a YouTube csatornát, hogy ezzel is támogassatok minket.

Megértéseteket és segítségeteket előre is köszönjük,

ecigiteszt.com

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük