A Vaping Underground küldte ezt a csodálatos terméket tesztelére.
Itt tudod megrendelni (http://e-liquid-eliquid.com/eleaf-iwu-ecigi)
Ha náluk vásárolsz minden termékre kapsz 5% kedvezményt a ECGT05 kupon kóddal.

Készlet tartalma:

  • 1 db iWu akkumulátor külső burkolattal
  • 2 db IWu patron1,3 Ohm
  • 1 db Micro USB kábel
  • Használati utasítás

Főbb jellemzők:

E-liquid kapacitás: 2,0 ml
Kapacitás: 700 mAh
Max teljesítmény: 15 Watt
Akkumulátor töltési idő: 1 óra (1A hálózati töltővel).
Méret: 30 mm x 14 mm x 98 mm

Doboz:

A doboza egy elég szép dizájnt kapott a tetején egy iWu felirat majd alatta a készülék képe azalatt pedig egy Eleaf logó látható, bal oldalt ismét egy Eleaf logó mellett az eredetiség vizsgáló QR kódot találhatjuk, jobb oldalt pedig a social média elérhetőségeket a doboz alján pedig a készülék specifikációit láthatjuk.

A dobozt kinyitva egyből a mod részt és 2db podot láthatunk alatta pedig egy USB kábelt és egy használati útmutatót.

Külső megjelenés:

Az Eleaf iWu egy elegáns POD rendszer, a külső burkolata lehetővé teszi, hogy elrejtsük a szipkát,  így higiénikusan tudjuk használni. Szivárgásmentes 2 ml-es patronnal rendelkezik, amely oldalról tölthető. 1,3 Ohm ellenállással rendelkezik, a porlasztó a patronnal együtt cserélhető. Az Eleaf iWu nagyon kis helyett foglal, könnyen hordozható készülék, 700 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Az Eleaf iWu POD készülék nagyon egyszerűen használhaót, csak bele kell szívni a készülékbe, automatikusan bekapcsol nincs semmi féle gomb rajta. A POD rendszereket a legegyszerűbb kezelhetőség és kis méret jellemzi, ezért kezdő elektromos cigaretta használóknak javasoljuk. Az elektromos cigaretta töltés közben is használható, mivel az akkumulátor alján lévő micro USB csatlakozón keresztül tölthető.

Akkumulátor:

Az akkumulátor 700mAh belső automatikus akkumulátor. Ez azt jelenti, hogy nincs gombja, csak bele szívunk, és már porlaszt is.
Az akkumulátort micro-USB-kábelen keresztül lehet tölteni az iWu alján lévő porton keresztül. Az akkumulátor alján egy kis LED jelzőfény van, amely értesíti az akkumulátor töltöttségi állapotáról és ez világít amikor használod a készüléket.
Az akkumulátor töltöttségét 4 szívű LED jelzi Piros, Kék, Sárga és Zöld.
Ha Piros színű LEDet látunk akkor 9% vagy kevesebb, ha Kék színűt akkor 10%-29%, ha sárgát akkor 30%-59, ha pedig Zöldet akkor 60%-100% között van a töltöttségi szint.

Tapasztalat:

Ha egyből tüdőre szívom akkor jobbnak találom a készüléket. Ha szájból tüdőre szívjuk, elég nagy slukk kell, hogy tisztességes gőzt kapjunk, az automatikus akkumulátor funkció jól működik, és minden szívásnál dolgozott, de a tekercsnek fel kell melegedni, hogy elérje az optimális teljesítményt. Valószínűleg a legjobb, ha két slukkra kerül sor, közvetlenül egymás után. Az első melegíti a tekerést, a második pedig megteremti a több gőzt. Őszintén azt gondolom, hogy az iWu jobban működne egy tűzgombbal, így egy másodpercig megnyomhatnám a gombot, mielőtt ténylegesen bele szívnék a készüléket. Ez adna neki egy kis időt hogy felmelegedjen a tekerés.

Végső gondolatok:

Ez egy elég kicsi pod, nem annak tűnik ami, sokan mikor meglátták a kezemben azt hitték hogy egy pendrivet szívogatok. Maga a készülék kicsi szép és nagyon könnyű ezáltal észre se lehet venni hogy ott van a zsebünkben.


Kategória: Kit-ek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük