Készlet tartalma:Képkivágás

  • 1 db Eleaf iJust 2600 mAh akkumulátor
  • 1 db Eleaf iJust 2 patron 0,5 Ohm vagy 0,3 Ohm
  • 1 db szilikon gyűrű a levegőáramlás állításához
  • 1 db micro USB kábel

Főbb jellemzők:

Hossz: 148 mm
Átmérő: 22 mm
Csatlakozás: 510
Patron kapacitás: 5,5 ml
Ellenállás: 0,5 vagy 0,3 Ohm
Akkumulátor feszültség: 3,3 – 4,2V
Akkumulátor kapacitás: 2600 mAh
Akkumulátor töltés: micro USB
Akku feszültség állítás: Nem állítható
Akku töltési idő: 3 óra
Használat: DL

Doboz:doboz

A tetején maga a készülék látható, Ijust 2 2600mAh felirattal. Bal oldalon a kit neve található egy eredetiség igazoló QR kóddal, jobb oldalt szintén a kit neve található. A doboz hátulján pedig leírják, hogy mit tartalmaz a doboz, és hogy hol gyártották a készüléket. A dobozt kinyitva egyből a mod és a tank fogad minket, azt kiemelve alatta található a micro usb kábel, a porlasztó és a levegő állító gyűrű.

Külső megjelenés:

   Akkumulátor:

Az Eleaf iJust 2 e-cigaretta akkumulátor az egyszerű, letisztult design és kis mérete mellett, kiemelkedő teljesítményt kínál. 2600 mAh-ás kapacitásával egész napra garantálja számunkra az e-cigizés élményét még erős dohányosok esetén is. Az oldalán lévő micro USB porton keresztül könnyedén tölthetjük, és töltés közben használhatjuk is. A töltéshez bármilyen micro USB kábelt használhatunk. Az Eleaf iJust 2 akkumulátort rugós középérintkezővel látták el, és rozsdamentes acél 510-es foglalata van. A tűzgombja körül fehér LED világítást kapott, mely töltés közben pirosra vált. Az akkumulátor mindössze 81 mm hosszú és átmérője 22 mm. Az alján gázelvezető nyílás található, a maximális biztonság érdekében.

   Tank:

Eleaf iJust 2 patron, alsó kazános, könnyen kezelhető, 5,5ml-es kapacitással és üveg palásttal. A tankot az azonnal tüdőre szívás (DL) kedvelőinek ajánljuk. Kazánja könnyedén cserélhető, tisztítása meleg vízzel, kiégetni nem lehet, mert vattával töltött. A patron használható TC készülékekkel. Átmérője 22 mm, oldalán levegő nyílásokkal, melyet egy speciális szilikon karikával szabályozni tudunk. Színe ezüst (rozsdamentes acél). Csatlakozója 510-es.

Tapasztalat:

0,3 Ohm-os porlasztóval a legjobb, de kétszer annyi liquidet eszik, mint 0,5 Ohm-os porlasztóval cserébe több ideig bírja az akkumulátor mint a 0,5Ohm os porlasztóval.  Nagyon sokáig bírja az akkumulátor, nálam egész nap ki bírta 0,3 Ohm os porlasztóval de a 0,5 Ohmmal viszont csak fél napig. A készülék nagyon szépen kézbe simul, cső alakja van. Nagyon könnyű kis készülék.

 

Kategória: Kit-ek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük