e-liquid

Manapság már nagyon sok fajta liquid kapható az üzletekben, webshopokban. A különleges gyümölcsaromáktól kezdve a dohányos aromákig, szinte minden íz megtalálható. Ezért nem olyan egyszerű a választás főleg a kezdők számára. Ebben az esetben csak a saját ízlésünkre szabad hagyatkozni. Nem mindegy, hogy milyen minőségű liquidet teszünk az eciginkbe, erre mindenképp érdemes odafigyelni, fontos, hogy megbízható eladótól szerezzük be, ugyanis így elkerüljük a gyenge minőségű termékeket. Mindenkinek megvan a maga igénye ezen a területen, ezért fontos meghatároznunk, hogy milyen ízvilágba kívánunk elindulni. Vannak akik a keserébb ízeket mások pedig az édesebb, gyümölcsösebb ízeket kedvelik. Az igények bírtokában már bátran kérhetünk tanácsot akár ismerősöktől vagy eladóktól.

Mi található az e-liquidben?

 • Növényi glicerin (VG)
 • Propilén-glikol (PG)
 • Természetes vagy mesterséges ízesítő anyagok
 • Nikotin
 • Egyéb összetevők

Növényi glicerin (VG)

Az e-liquid gyártásához gyógyszerkönyvi minősítésű (USP/BP/Ph. EUR)
glicerint használnak fel, mivel igen nagy tisztaságúnak kell lennie a belégzés miatt. Minél magasabb az aránya, a kifújt gőz annál sűrűbb, ugyanakkor az ízeket jelentősen tompítja.

Propilén-glikol (PG)

A propilén-glikol az e-liquid másik fontos összetevője. A glicerin sűrűségét csökkentendő, valamint az íz és torokhatás fokozása érdekében szükséges. A PG csak igen nagy mennyiségben mérgező, nem rákkeltő, de igenis fagyálló!

Természetes vagy mesterséges ízesítő anyagok

Az ízesítés koncentrátumokkal történik. Három fő aroma fajtát lehet megkülönböztetni: Természetes aroma, mesterséges aroma, vagy ezeknek a keveréke.

A természetes ízesítőanyagokat a természetből vonják ki különféle kémiai vagy fizikai folyamatokkal, majd tisztítják és koncentrálják.

A mesterséges ízesítőanyagok olyan molekulák keverékei, amik tetszőleges ízt tudnak utánozni. 

Nikotin

A nikotinról részletesebb tájékoztatást itt találtok.

Egyéb összetevők

Ide sorolhatjuk a színezékeket, a vitaminokat, a koffeint és a hasonló adalékanyagokat is, amiket egyes gyártók az e-liquidbe kevernek.


6 hozzászólás

JamesInvaf · 2019.04.21. - 05:30

Hi,

I’ve been visiting your website a few times and decided to give you some positive feedback because I find it very useful. Well done.

  · 2019.05.12. - 16:37

  Thank you 🙂

Marionmet · 2019.06.24. - 22:17

That is an amazing offers for win. ecigiteszt.com
http://bit.ly/2KtNqYO

Richarderorm · 2019.06.25. - 10:43

Hi!, ecigiteszt.com

Our client want to speculate your sector for good gain.

Please contact us for more information on +973 650 09688 or mh@indobsc.com

Best regards
Mr. Mat Hernandez

Cryptovaper · 2019.07.11. - 12:45

Good Afternoon

I am writing to you to introduce my freelance vape seo services. I specialise in creating quality vape-related links to rank vape-related sites on search engines such as Google. I work with 50 of the leading vape shops, e-juice brands and wholesalers and now I have decided to take the same package that we provide to clients via an agency and offer it ten times cheaper on Fiverr.

Please take a look at the package and if it is of interest, please feel free to order it from https://www.fiverr.com/cryptovaper

Thank you for your time.

Kind regards

  frekvenciavalto · 2019.07.16. - 18:51

  Hi,

  I thank you that you written.
  I will see it.

  Sincerely,

  Bence

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük